Registrera dig

Ange ditt mobilnummer med landsnummer istället för första nollan, t ex: 46701234567. Ett SMS med lösenord kommer att skickas till ditt mobilnummer.

Skulle du i efterhand vilja ändra tiderna du väljer, loggar du in med ditt mobilnummer och lösenordet.

TIPS & RÅD: Ta noga del av hela bipacksedeln innan du inleder behandling med Tecfidera.




Genom att ange dina kontaktuppgifter här, samtycker du till Biogens användning av dina personuppgifter, som anges i följande integritetspolicy:

I enlighet med dataskyddslagstiftning hanterar Sprida AB, Skeppargatan 24, 114 52 Stockholm, i egenskap av personuppgiftsbiträde åt Biogen Sweden AB Kanalvägen 10A, 194 61 Upplands Väsby("Biogen"), det telefonnummer som du uppger för att kunna lägga till dig i SMS-tjänstens sändlista och skicka påminnelser. Sådan insamling är nödvändig för att förse dig med denna tjänst och behandlingen baseras på ditt medgivande. Vid behov kan Biogen överföra dina personuppgifter till andra företag i koncernen och kan även anlita tredjepartsleverantörer av tjänster (t. ex. IT-leverantörer) för att behandla dina personuppgifter för Biogens räkning. Sådana parter kan vara lokaliserade utanför Europa, men Biogen kommer att se till att alla mottagare är bundna av avtal (t. ex. genom standardklausuler) och/eller lagstadgade krav i enlighet med dataskyddslagstiftning. Biogen behåller inte dina personuppgifter längre än vad som är nödvändigt för de ändamål för vilka de samlas in. Du kan kontakta Biogen om du vill få tillgång till dina personuppgifter eller få information om de personuppgifter som Biogen har om dig. Du kan motsätta dig behandling av dina personuppgifter av legitima skäl och du kan också begära rättelse eller radering av uppgifterna. Om du anser att det är nödvändigt, har du också rätt att lämna in ett klagomål till Integritetsskyddsmyndigheten. Om du har frågor om vår behandling av dina personuppgifter kan du kontakta personuppgiftsombudet på Privacy@biogen.com. Du kan också återkalla ditt medgivande, utan negativa konsekvenser, och välja att inte få ytterligare påminnelse-SMS genom att klicka på länken som finns i varje SMS du får från oss.

Cookies

Denna webbplats använder cookies för att förbättra webbplatsen och din surfupplevelse. Genom att klicka på GODKÄNN nedan accepterar du användningen av cookies, i enlighet med vår Cookie-policy.

Visa detaljer
GODKÄNN
Cookie-deklaration
Om cookies
Nödvändig (2)
Inställningar (0)
Statistik (0)
Markandsföring (0)
Oklassificerade (0)

Nödvändiga cookies låter dig använda webbplatsen genom att aktivera grundläggande funktioner, såsom sidnavigering och åtkomst till säkra områden på webbplatsen. Webbplatsen fungerar inte korrekt utan dessa cookies.

Namn Utfärdare Ändamål Upphör Typ
_cookie_consent tecfidera-sms.se Används om användaren har läst och accepterat användning av cookies. 2021-05-13 http
TCF_SESSION tecfidera-sms.se Används om användaren är inloggad. Session http

Vi använder inte cookies av den här typen

Vi använder inte cookies av den här typen

Vi använder inte cookies av den här typen

Vi använder inte cookies av den här typen

Återställ cookie-godkännandet

Policy för cookies och annan teknik

Vi samlar in information om din användning av den här webbplatsen via cookies och liknande teknik. Cookies är små textfiler som placeras på datorn, eller andra enheter med webbåtkomst, av våra webbplatser. De gör det möjligt för oss att känna igen dig och behålla dina inställningar när du besöker webbplatsen nästa gång. Cookietekniken samlar in ”klickströmsdata” som inte omfattar personligt identifierbar information, utan som återspeglar dina aktiviteter på webbplatsen och hjälper oss att anpassa webbplatsupplevelsen och förutsäga vad som kan vara intressant för våra användare. Vi övervakar trafiken i populära delar och ändrar tjänsterna och informationen för att möta kundernas efterfrågan.

Vi använder följande typer av cookies:

Cookies från första part – cookies som ställs in av webbplatsen som visas i webbläsarfönstret och identifieras av domännamnet i webbläsarfönstrets adressfält. Sessionscookies – cookies som upphör att gälla efter en webbläsarsession. De börjar att gälla när användaren öppnar webbläsarfönstret och upphör att gälla när användaren stänger webbläsaren. Beständiga cookies – cookies som förblir på enheten (lagras) efter webbläsarsessionen och därför möjliggör att användarens inställningar och åtgärder finns kvar när han eller hon besöker webbplatsen nästa gång. Vi använder cookies på den här webbplatsen för att:

  1. dirigera användare till relevanta avsnitt på webbplatsen
  2. säkerställa att webbplatsen har ett konsekvent utseende i olika webbläsare och enheter
  3. möjliggöra att komplexa delar av webbplatsen fungerar spåra aggregerad statistik om besök på webbplatsen i syfte att förbättra webbplatsens prestanda

Vi tillåter inte att andra webbplatser eller tredje part använder våra cookies för egna ändamål när du besöker vår webbplats.

Internet-taggar

Ibland använder vi internettaggar (kallas även pixeltaggar, åtgärdsetiketter, GIF-bilder med en pixel, transparenta GIF-bilder, osynliga GIF-bilder och 1x1-GIF-bilder) på den här webbplatsen. Vi kan distribuera dessa taggar och cookies via en partners webbanalystjänst som kan hitta och lagra respektive information, bl.a. din IP-adress, i ett annat land som kanske inte skyddar personuppgifter på samma sätt som i landet där sådan information samlas in. Taggarna placeras på olika sidor av den här webbplatsen, och vi använder tekniken för att mäta den registrerade användarens svar på våra webbplatser, bl.a. hur många gånger en sida öppnas och vilken information som ses, och för att mäta användningen av den här sidan.

Google Analytics

Den här webbplatsen använder Google Analytics, en webbanalystjänst som levereras av Google, Inc. (”Google”). Google Analytics använder cookies. Informationen som genereras av cookien om din användning av webbplatsen överförs normalt till en Google-server i USA och lagras där. Eftersom vi har aktiverat ”anonymisering av internetprotokoll” på den här webbplatsen förkortar Google din IP-adress vid en tidpunkt inom Europeiska ekonomiska samarbetsområdet innan den överförs till USA. Det innebär att hela IP-adressen endast under exceptionella förhållanden överförs till Google i USA och förkortas där.

Google använder den mottagna informationen för att utvärdera din användning av den här webbplatsen å Biogens vägnar, kompilera rapporter om webbplatsaktivitet och tillhandahålla andra tjänster som rör webbplats- och internetanvändning. IP-adressen som kommer från din webbläsare som en del av Google Analytics slås inte samman med några andra Google-data.

Hur styr jag vilka cookies som används på den här webbplatsen?

Det går att ändra inställningarna för cookies i de flesta webbläsarna. Det går att ställa in webbläsaren på att meddela dig när en cookie tas emot så att du kan avgöra om du vill godkänna den eller inte. Men om du inte godkänner en viss cookie kanske inte vissa webbplatselement fungerar korrekt eller fullständigt.

Det går att ändra inställningarna för cookies i de flesta webbläsarna. Det går att ställa in webbläsaren på att meddela dig när en cookie tas emot så att du kan avgöra om du vill godkänna den eller inte. Men om du inte godkänner en viss cookie kanske inte vissa webbplatselement fungerar korrekt eller fullständigt.

Du förhindrar att Google samlar in och behandlar uppgifter om dig (t.ex. IP-adressen) som rör din användning av den här webbplatsen genom att ladda ned och installera webbläsartillägget som hittas via följande länk: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en.

Om du inte tillåter några cookies från vår webbplats kanske vissa funktioner och innehåll påverkas och inte fungerar korrekt.

Mer information om cookies, bl.a. hur du ser vilka cookies som har ställts in och hur du tar bort dem, finns på www.allaboutcookies.org.

Ändringar av policyn för cookies

Vi kan komma att uppdatera policyn för cookies för vår webbplats. Vi rekommenderar därför att du läser den här policyn varje gång du besöker vår webbplats så att du är medveten om hur och varför vi använder cookies.